Skip survey header
Low Vision Mode Swedish

Få exklusiv tidig tillgång till banbrytande jordbruksappar

Som Yara Bonde Expert kommer du att vara bland de första att använda nya digitala tjänster och mobilapplikationer skapade av Yara. Vi förlitar oss på dina expertutlåtanden för att berätta för oss om vi är på rätt väg eller om vi kunde göra bättre.

För att bli en Yara Bonde Expert, avsätt 2 minuter och svara på dessa snabba frågor.
Ditt deltagande i denna undersökning är frivilligt. Du kan vägra att delta i undersökningen eller lämna undersökningen när som helst utan påföljd. Du är fri att avböja att svara på någon särskild fråga som du inte vill besvara av någon anledning.

Dina enkätsvar kommer att skickas till en länk på Alchemer.com där data kommer att lagras i ett lösenordsskyddat elektroniskt format.

Du samtycker till och samtycker till att dina personuppgifter som du lämnar till "Yara International ASA och dess dotterbolag (Yara)" i denna form behandlas, samlas in, används, avslöjas och/eller behålls av Yara och dess anställda, representanter, underleverantörer för (a) Yara genomförande av forsknings-, analys- och utvecklingsaktiviteter (inklusive dataanalys, undersökningar och/eller profilering) för att förbättra Yara produkter och verksamhet, och (b) referens- och arkiveringsändamål, i enlighet med Yara policyer och processer avseende personuppgifter skydd. Observera att du kan återkalla ditt samtycke när som helst. För det ändamålet, skicka oss ett e-postmeddelande till dataprivacy@yara.com. Jag bekräftar att mer information om hur Yara kan behandla mina personuppgifter finns på denna länk: https://www.yara.com/privacy-and-legal/privacy/.

Du förstår syftet med denna undersökning och samtycker till att tillåta återförsäljare/Yara underleverantörer att skriva in svar å dina vägnar. 'Yara International ASA och dess dotterbolag (Yara)' kommer inte att hållas ansvariga för de tjänster som tillhandahålls dig av sådan tredje part eller eventuella brister däri.
1. Att klicka på knappen "Jag accepterar" indikerar det
Du har läst ovanstående information
Du samtycker frivilligt till att delta *This question is required.
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
5. Hur gammal är du? *This question is required.
6. Är du bonde? *This question is required.
Är du en …
Odlar du grödor för...
(Du kan välja mer än ett alternativ)
  • * This question is required.
Vad odlar du på din gård? (Du kan välja mer än en) *This question is required.
  • * This question is required.
Hur många års erfarenhet av jordbruk har du? *This question is required.