Skip survey header
Low Vision Mode Greek

Αποκτήστε αποκλειστική ταχεία πρόσβαση σε υπερσύγχρονες αγροτικές εφαρμογές

Ως ειδικός στην αγροτική εκμετάλλευση Yara θα είστε από τους πρώτους που θα χρησιμοποιούν νέες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές για κινητές συσκευές που δημιούργησε η Yara. Θα βασιστούμε στην εξειδικευμένη γνώμη σας για να μας πείτε εάν κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ή αν θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε.

Για να γίνετε ειδικός στην αγροτική εκμετάλλευση Yara​, αφιερώστε 2 λεπτά και απαντήστε σε αυτές τις γρήγορες ερωτήσεις.
Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα είναι εθελοντική. Μπορείτε να αρνηθείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα ή να αποχωρήσετε από την έρευνα ανά πάσα στιγμή, χωρίς κυρώσεις. Είστε ελεύθεροι να αρνηθείτε να απαντήσετε σε οποιαδήποτε ερώτηση που δεν θέλετε να απαντήσετε, για οποιονδήποτε λόγο.

Οι απαντήσεις της έρευνάς σας θα σταλούν σε έναν σύνδεσμο στο Alchemer.com όπου τα δεδομένα θα αποθηκευτούν σε ηλεκτρονική μορφή με κωδικό πρόσβασης.

Συμφωνείτε και συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που παρέχετε στη Yara International ASA και τις θυγατρικές της (Yara)' υπό αυτή τη μορφή, υπό επεξεργασία, συλλογή, χρήση, αποκάλυψη ή/και διατήρηση από τη Yara και τους υπαλλήλους της, εκπροσώπους, υπεργολάβους για (α) τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων έρευνας, ανάλυσης και ανάπτυξης για τη Yara (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων, των ερευνών ή/και του προφίλ) για τη βελτίωση των προϊόντων και των λειτουργιών της Yara, και (β) σκοπούς αναφοράς και αρχειοθέτησης, σύμφωνα με τις πολιτικές και τις διαδικασίες της Yara σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σημειώστε ότι μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Για τον σκοπό αυτό, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση dataprivacy@yara.com. Αναγνωρίζω ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Yara μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά μου δεδομένα μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:https://www.yara.com/privacy-and-legal/privacy/.

Κατανοείτε τον σκοπό αυτής της έρευνας και συμφωνείτε να επιτρέψετε στους λιανοπωλητές/υπερεργολάβους της Yara να εισάγουν απαντήσεις εκ μέρους σας. Η 'Yara International ASA και οι θυγατρικές της (Yara)" δεν θα φέρουν ευθύνη για τις υπηρεσίες που σας παρέχονται από αυτά τα τρίτα μέρη ή για τις ανεπάρκειές τους, εάν υπάρχουν.
1. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" υποδηλώνει ότι
έχετε διαβάσει τις παραπάνω πληροφορίες
και ότι συμφωνείτε οικειοθελώς να συμμετάσχετε *This question is required.
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
5. Τι ηλικία έχετε; *This question is required.
6. Είστε αγρότης; *This question is required.
Είστε ένας...
Καλλιεργείτε καλλιέργειες για...
(Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία επιλογές)
  • * This question is required.
Τι καλλιεργείτε στο αγρόκτημά σας; (Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα) *This question is required.
  • * This question is required.
Πόσα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της γεωργικής εκμετάλλευσης έχετε; *This question is required.