Skip survey header
Low Vision Mode Norwegian

Få rask, tidlig tilgang til banebrytende landbruksapplikasjoner.

Når det gjelder Ekspert av bonden kalt Yara, vil du få muligheten til å være blant personene som skal bruke de digitale tjenestene og mobilapplikasjonene som er laget av Yara. Vi vil avhenge av dine ekspertuttalelser for å si om vi er på rett vei eller om vi kan forbedre ting.

For å være en Yara Gårdbruker-ekspert trenger du bare å bruke to minutter på å besvare disse få spørsmålene.
Det er frivillig å delta i denne undersøkelsen. Du kan nekte å delta i undersøkelsen eller gå ut av undersøkelsen når som helst uten straff. Du står fritt til å nekte å svare på et bestemt spørsmål du ikke ønsker å svare på, uansett grunn.

Undersøkelsessvarene dine vil bli sendt til en lenke på Alchemer.com hvor data vil bli lagret i et passordbeskyttet elektronisk format.

Du godtar og samtykker i at dine personopplysninger som du gir til 'Yara International ASA og dets tilknyttede selskaper (Yara)' i denne formen behandles, samles inn, brukes, avsløres og/eller beholdes av Yara og dets ansatte, representanter, underleverandører for (a) Yara gjennomføring av forsknings-, analyse- og utviklingsaktiviteter (inkludert dataanalyse, undersøkelser og/eller profilering) for å forbedre Yara produkter og drift, og (b) referanse- og arkivformål, i henhold til Yara retningslinjer og prosesser knyttet til personopplysninger beskyttelse. Vær oppmerksom på at du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst. For det formålet, vennligst send oss en e-post til dataprivacy@yara.com. Jeg erkjenner at mer informasjon om hvordan Yara kan behandle personopplysningene mine finnes på denne lenken: https://www.yara.com/privacy-and-legal/privacy/.

Du forstår hensikten med denne undersøkelsen og godtar å la forhandlerne/Yara underleverandører legge inn svar på dine vegne. 'Yara International ASA og dets tilknyttede selskaper (Yara)' vil ikke være ansvarlige for tjenestene som ytes til deg av slike tredjeparter eller mangler der, hvis noen.
1. Å klikke på "Jeg godtar"-knappen indikerer at
Du har lest informasjonen ovenfor
Du samtykker frivillig til å delta *This question is required.
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
5. Hvor gammel er du? *This question is required.
6. Er du bonde? *This question is required.
Er du en...
Dyrker du avlinger for...
(Du kan velge mer enn ett alternativ)
  • * This question is required.
Hva dyrker du på gården din? (Du kan velge mer enn én) *This question is required.
  • * This question is required.
Hvor mange års landbrukserfaring har du? *This question is required.