Skip survey header
Low Vision Mode Danish

Få eksklusiv tidlig adgang til avancerede landbrugsapps

Som Yara Landmand Ekspert vil du være blandt de første til at bruge nye digitale tjenester og mobilapplikationer skabt af Yara. Vi vil stole på dine ekspertudtalelser for at fortælle os, om vi er på rette vej, eller om vi kunne gøre det bedre.

For at blive Yara Landmand Ekspert skal du afsætte 2 minutter og besvare disse hurtige spørgsmål.
Din deltagelse i denne undersøgelse er frivillig. Du kan til enhver tid nægte at deltage i undersøgelsen eller forlade undersøgelsen uden straf. Du kan frit afslå at besvare et bestemt spørgsmål, du ikke ønsker at besvare af en eller anden grund.

Dine undersøgelsessvar vil blive sendt til et link på Alchemer.com, hvor data vil blive gemt i et adgangskodebeskyttet elektronisk format.

Du accepterer og giver dit samtykke til, at dine personlige data, som du giver til 'Yara International ASA og dets tilknyttede virksomheder (Yara)' i denne form, behandles, indsamles, bruges, videregives og/eller opbevares af Yara og dets medarbejdere, repræsentanter, underleverandører for (a) Yaras udførelse af forsknings-, analyse- og udviklingsaktiviteter (herunder dataanalyse, undersøgelser og/eller profilering) for at forbedre Yara produkter og drift, og (b) reference- og arkiveringsformål i overensstemmelse med Yara politikker og processer vedrørende persondata beskyttelse. Bemærk venligst, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Til det formål bedes du sende os en e-mail til dataprivacy@yara.com. Jeg anerkender, at flere oplysninger om, hvordan Yara kan behandle mine personlige data, kan findes på dette link: https://www.yara.com/privacy-and-legal/privacy/.

Du forstår formålet med denne undersøgelse og accepterer at tillade forhandlere/Yara-underleverandører at indtaste svar på dine vegne. 'Yara International ASA og dets tilknyttede selskaber (Yara)' er ikke ansvarlige for de tjenester, der ydes til dig af sådanne tredjeparter, eller mangler deri, hvis nogen.
1. Ved at klikke på knappen "Jeg accepterer" angiver det, at
Du har læst ovenstående information
Du accepterer frivilligt at deltage *This question is required.
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
5. Hvor gammel er du? *This question is required.
6. Er du landmand? *This question is required.
Er du en...
Dyrker du afgrøder til...
(Du kan vælge mere end én mulighed)
  • * This question is required.
Hvad dyrker du på din gård? (Du kan vælge mere end én) *This question is required.
  • * This question is required.
Hvor mange års landbrugserfaring har du? *This question is required.