Skip survey header

West Maas en Waal participatie straatgesprekken 2024

Over inwonerparticipatie in de gemeente West Maas en Waal

  • Waarover wil je meedenken en invloed hebben in de gemeente West Maas en Waal? 
  • Op welke manier wil je betrokken zijn bij het maken van plannen? 
  • Hoe kunnen we jou het beste bereiken? 
Dit zijn vragen waar alleen jij antwoord op kunt geven! Samen met alle andere inwoners van West Maas en Waal. Daarom zijn we van 15 t/m 23 april op straat om hierover met inwoners in gesprek te gaan. Ook online, via deze vragenlijst, peilen we hoe inwoners van onze gemeente denken over inwonerparticipatie. Deze online vragenlijst kun je invullen t/m 30 april. 
De uitkomst biedt bouwstenen voor het participatiebeleid van de gemeente. En ja, daarmee gaan we natuurlijk ook in praktijk aan de slag. Zo zetten we samen de goede stappen.
 
Dankjewel alvast voor je deelname!

 
1. Waar woon je?
2. Welk cijfer geef je aan het wonen in uw buurt / wijk ? (Op een schaal van 1 tot 10: 1 is heel slecht, 10 is heel goed)
Space Cell 12345678910
5. Stel: in jouw buurt wordt de weg opgebroken voor een nieuwe riolering. Op welke manier wil je dat de gemeente West Maas en Waal je probeert te bereiken? Kies maximaal drie manieren.
7. Nog even over de straat die wordt opengebroken. Er moet nieuwe riolering komen, maar het project gaat ook over afkoppeling regenwater, nieuwe zuinige straatverlichting, meer groen in de straat, een geluidsarm wegdek. Hoe wil je dat de gemeente je hierbij betrekt? Kies het antwoord dat het best bij je past.