Skip survey header
EESTI

Eesti ettevõtete välistööjõu värbamise uuring

[Русский язык можно выбрать в правом верхнем углу сайта]

Hea tööstussektori ettevõtja,

Eesti riik soovib paremini mõista Eesti ettevõtete valmisolekut välistöötajate värbamiseks erinevates Eesti tööstussektori harudes. Soovime saada teada ettevõtete reaalsed tööjõuvajadused, aga ka võimalikud kitsaskohad välismaa spetsialistide värbamisel ja palkamisel.

Palume teid osaleda lühikeses küsitluses, mille tulemustele tuginedes saab Eesti riik valida fookussuunad ja -tegevused, mis aitavad paremini toetada Eesti ettevõtjaid ning leevendada kvalifitseeritud tööjõu puudujääki Eestis.

Küsitlusele vastamine võtab aega ligikaudu 10 minutit. Küsitlust on võimalik täita nii veebis, sh mobiilis, kui ka telefoni teel - vastava valiku saate teha esimese küsimuse juures.

Küsitlus on avatud 9. veebruarini 2024. Vastata saate eesti või vene keeles. Küsimustikule vastamine on vabatahtlik ning võite vastamisest igal hetkel loobuda.
 
Kõikide küsitluses osalejate vahel loosime välja 4x 500 EUR kinkekaardid värbamise ja/või välisvärbamise nõustamise saamiseks värbamisagentuurilt. Soovi korral saab asendada auhinna väärtuses konsultatsiooni ka mõne muu ettevõtte jaoks vajaliku konsultatsiooniga.

Teie andmete kaitse
Andmete kogumist ja analüüsi viib läbi Balti Uuringute Instituut. Ainult nende uurimismeeskonnal on ligipääs Teie isiklikele ja ettevõttega seotud andmetele, juhul kui Te need küsitluse lõpus lisate (loosimises osalemiseks). Kõik isikustatud ja ettevõttega seotud andmed kustutatakse hiljemalt kuu aega peale uuringu lõppemist. Teil on igal hetkel õigus meie poole pöördumiseks ning oma andmete kustutamiseks. Küsitlustulemusi kasutatakse ja analüüsitakse uuringus ainult anonüümselt ja üldistatult - ühegi ettevõtte nime uuringus ei nimetata. Andmeid ei jagata ühegi teise osapoolega.

Küsitluse täitmiseks vajutage palun allolevat nuppu „Edasi“ või mobiilivaates rohelist noolega nuppu.

Kõikide täpsustavate küsimuste korral võtke meiega palun ühendust: Kirill Jurkov (kirill@ibs.ee, tel. 58230161, Balti Uuringute Instituut) või Leonardo Ortega (leonardo.ortega@eas.ee, tel. 6279701, Work in Estonia).