Skip survey header

Evaluatie SDE++ realisatie zonder SDE++ subsidie

Welkomstpagina

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voert Trinomics de evaluatie uit van de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) voor de periode 2020 t/m 2022. 

Als onderdeel van de evaluatie zijn we geïnteresseerd in projecten die, ondanks dat ze geen SDE++ subsidie hebben ontvangen terwijl de gebruikte technieken wel onder de regeling vallen, toch zijn gerealiseerd. Voor de evaluatie van de SDE++ regeling zouden we namelijk idealiter resultaten van projecten met SDE++ subsidie vergelijken met de uitkomsten van projecten zonder SDE++ subsidie. Uw input is hiervoor van grote waarde. Wij zouden het daarom op prijs stellen als u deelneemt aan deze enquête. De gegevens die u invult in de enquête blijven volledig vertrouwelijk. Het invullen duurt circa 10 minuten.

U geeft uw antwoorden anoniem. Trinomics voegt de antwoorden samen voordat deze met EZK gedeeld worden.

Indien één van uw projecten al een SDE++ subsidiebeschikking heeft, heeft u mogelijk van RVO al een uitgebreidere versie van deze enquête in de periode tussen 11 en 19 juli ontvangen. In dat geval kunt u deze enquête negeren en verzoeken wij u de uitgebreidere versie van de enquête die u via RVO heeft ontvangen in te vullen, in het geval u dat nog niet heeft gedaan. Deze uitgebreidere enquete kunt u hier vinden.


Voor vragen kunt u met ons contact opnemen via het volgende emailadres: evaluatie_sdeplusplus@trinomics.eu    

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
 
Trinomics is the new name for Triple E Consulting – Energy, Environment &  Economics - TrinomicsMinisterie van Economische Zaken en Klimaat | Data overheid