Skip survey header

Coders Lab - Preizkus ustreznosti

Preizkus ustreznosti
 

Ta preizkus bo na podlagi vaših odgovorov pokazal, katera poklicna pot v panogi IT je najbližje vašim interesom. Za preizkus boste porabili približno od 4 do 6 minut.

Po opravljenem preizkusu boste prejeli rezultat, ki vam bo v pomoč pri odločitvi, kateri tečaj je za vas najprimernejši.

1. Splošni pogoji uporabe preizkusa

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih podjetje Založba Rokus Klett, d. o. o. obdeluje z namenom, da vam posreduje rezultate vprašalnika. Te podatke hranimo še 30 dni.
Če boste spodaj označili, da se strinjate, da vaše podatke obdelujemo za namene priprave ponudbe ali za namene občasnega obveščanja, lahko to dovoljenje kadarkoli prekličete na osebni.podatki@rokus-klett.si oz. na osebni.podatki@modrijan-izobrazevanje.si.
Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, popravo ali izbris ali omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Morebitna vprašanja ali pripombe sporočite na e-naslov osebni.podatki@rokus-klett.si oz. na osebni.podatki@modrijan-izobrazevanje.si. Če boste menili, da je prišlo do kršitve zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu. Več o varstvu osebnih podatkov na naši spletni strani je dostopno tukaj: https://coderslab.si/si/privacy-policy.