Skip survey header

Denksport - member-get-member Win!

Win! Member-get-member actie

Hoe werkt de actie?

Win! bestaat 30 jaar en dat willen we graag samen met alle Win! fans vieren. Want al 30 jaar wordt er door veel mensen met plezier in het magazine en de 4-jaarlijkse special gepuzzeld.

Ken jij iemand die nog niet geabonneerd is op Win! maar dat wel graag zou willen? Geef hem/haar dan nu een Win! proefabonnement voor slechts €12,95 cadeau (t.w.v. €16,50). Met deze actie maak je niet alleen je vriend blij, maar beloon je jezelf ook. Je eigen abonnement verleng je namelijk met 2 gratis edities (t.w.v. €11,00). Is dat geen Win!-Win! situatie? Zo wordt samen puzzelen nog leuker.

Voorbeeld: Stel je bent een jaarabonnee van WIN! en kiest voor deze aanbieding, dan krijg je aan het einde van je looptijd van 1 jaar nog twee nummers extra van ons. Dus in feite puzzel je dan 19 edities voor de prijs van 17 edities. Dat is winst voor jezelf. En daarbij geef je voor € 12,95 ook nog eens 3 edities van WIN! aan iemand cadeau.

Voorwaarden
1. De persoon aan wie je het abonnement cadeau geeft, heeft momenteel geen actief abonnement op Win! .
2. Je eigen abonnement betreft een doorlopend jaarabonnement.
3. Dit doorlopende abonnement is nog steeds actief en is niet opgezegd. 
4. Het cadeau-abonnement dat je weggeeft, loopt automatisch af na 3 edities. Het abonnement hoeft dus niet te worden opgezegd.
5. Je eigen abonnement wordt verlengd met 2 gratis (bonus)edities. Hierdoor wordt de betaling van de verlenging van je huidige abonnement met 6 weken/2 edities uitgesteld. De overige voorwaarden van je lopende abonnement, blijven verder van toepassing.
6. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.

 
Wie ben jij? 
Om jouw abonnement met 2 gratis edities te kunnen verlengen, willen we graag weten wie je bent zodat we het juiste abonnement kunnen aanpassen.
Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegegevens. 
9. Geslacht *This question is required.
This question requires a valid date format of MM/DD/YYYY.
calendar
This question requires a valid email address.