Skip survey header

Karrierutak és készségek a rendezvényszervezésben

Kedves Kitöltő! 

A HÉTFA Kutatóintézet a Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA) megbízásából készíti el „A rendezvényszervezési szektorhoz kapcsolódó készségek és képzések a munkaerőpiac tükrében” című kutatást. A hazai rendezvényszervezési szektort jelenleg sújtó munkaerőhiány kontextusában a kutatásunk célja, hogy feltárjuk a szakmában szükséges készségeket és ismereteket, pontosabb képet kapjunk a rendezvényszervezésben dolgozók végzettségéről, a bejárható szakmai életútról, illetve arról, hogy a képzési oldal hogyan tud hozzájárulni a munkaerőhiány enyhítéséhez.

Annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjuk a szektor jelenlegi helyzetéről a fenti témában, nagyon fontosnak látjuk, hogy megismerhessük a szakmában dolgozók, és így az Ön véleményét és tapasztalatát. Ezért arra szeretnénk kérni, hogy a kérdőív kitöltésével segítse munkánkat! 

A kérdőív kitöltése nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.
A könnyebb kezelhetőség érdekében javasoljuk, hogy számítógépes felületről töltse ki a kérdőívet.

A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim, a válaszokat összesítve fogjuk elemezni, és kizárólag a jelen kutatáshoz használjuk fel.* 

A kérdőív kitöltésének határideje: szeptember 30.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Üdvözlettel,
 A HÉTFA Kutatóintézet munkatársai

*: A kutatás során gyűjtött adatokat az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679-as számú rendeletének megfelelően kezeljük. A kérdőív személyes adatok megadása kizárólag önkéntes módon történik. További információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót!