Skip survey header

Sveriges snyggaste runabout

Skönheten sitter ju inuti. Det är ju en aning som vi fått oss trummade sedan kolt-åldern. Men - handen på hjärtat - mycket av det vi ser är ju faktiskt skönheten på utsidan. Det är ju bara så. Oavsett vi är på semester på en söderhavsö, på en bilmässa, på krogen eller på ett klassiskt båtmöte, så  dras vi till det vackra och sköna. 

Sveriges snyggaste runabout
Människan har tävlat i mänsklig skönhet i århundraden. Så nu kliver vi ned i samma fåra och drar igång tävlingen om Sveriges vackraste runabout.

Här är det bara utseendet på båten som gäller och det är bara din subjektiva smak som gäller; helt enkelt - vilken båt är snyggast?

Dagens PS och AB Sjöexpress har valt ut 20 klassiker ur den svenska fantastiska flottan av klassiska snabbgående träbåtar och vill nu veta vilken av dessa du gillar bäst.

Kryssa din favorit och skicka in till oss. Tävlingen pågår fram till STHLM Classic Poker Run den 20/8 där vinnaren kommer koras med jubel och klang och en rejäl pris-check från Verktygsboden, vår älsklingsleverantör av ”bra-och-ha-prylar” för vinterjobbet. 

Här är deltagarna. Välkommen med din röst!