Skip survey header

Bevraging dorpskern Oud-Turnhout

Werk jij mee aan de herinrichting van onze dorpskern?   

De dorpskern van Oud-Turnhout is door de jaren heen gegroeid langs de ‘steenweg’ tussen Turnhout en Mol. Langs die steenweg zijn een groot aantal belangrijke voorzieningen gevestigd, zoals het gemeentehuis, winkels, horeca, banken,… Het is ook een plek waar veel mensen wonen. Tegelijkertijd is deze steenweg ook nog een verbindingsweg met veel verkeer. Al die factoren samen brengen enkele uitdagingen met zich mee. Files, sluipverkeer, onveilige situaties, noem maar op.

Als gemeentebestuur willen we daar iets aan doen, maar dat doen we liefst niet alleen. De dorpskern en de omliggende zijstraten moeten een aangename plek worden voor alle inwoners én bezoekers en daar hebben we jou voor nodig. Samen met jullie willen we onderzoeken wat we kunnen veranderen.

Deze bevraging is de start voor een heus participatietraject dat we met jullie willen doorlopen. Tijdens deze fase gaan we samen met jullie op zoek naar een antwoord op heel wat vragen. Wat is er goed? Wat moet er volgens jou veranderen? Hoe kan het veiliger? Voor wie of wat moeten we meer ruimte voorzien? Wat ontbreekt er? Na deze bevraging volgt een participatiemoment waarbij dieper ingegaan wordt op de resultaten van de bevraging. Op die manier willen we komen tot een prioriteitenlijstje dat meegenomen wordt naar de volgende fase in 2022

De bevraging invullen kost slechts 5 minuten van je tijd en is voor ons heel belangrijke info.

Bedankt voor de medewerking!