Skip survey header

UNISport hírlevél kérdőív

UNISport hírlevél kérdőív

Kedves egyetemi hallgatók és tanárok!

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) áprilistól elindítja új, UNISport elnevezésű hírlevelét, amely az egyetemi sport és sportéletet legégetőbb és legérdekesebb témáival foglalkozik. A megújult hírösszefoglalóban igyekszünk a ti ízléseteknek és igényeteknek leginkább megfelelő, izgalmas tartalmat összeállítani, ám ehhez a segítségeteket kérjük.

Az itt található linkre kattintva találtok egy rövid, mindössze 3 perces kérdőívet, amelyet kitöltve nagy mértékben segítenétek munkánkat, továbbá azt, hogy a jövőben a benneteket leginkább foglalkoztató témákról készítsünk anyagokat.

Arra kérünk benneteket, töltsétek ki a kérdőívet, és mondjátok el nekünk, a jövőben miről, kiről szeretnétek többet látni, hallani vagy olvasni a hírlevélben.

Köszönettel: a MEFS csapata

1.

Hallottál már az UNISport hírlevélről (ez a hírösszefoglaló havonta kétszer jelenik meg, és az egyetemi sporttal, sportos életmóddal kapcsolatos fontosabb eseményeket és történéseket tartalmazza)?

Amennyiben már hallottál róla, ugorj a 6. kérdésre, és onnan folytasd a kérdőívet! Amennyiben még nem hallottál még róla, válaszolj a 3., 4., és 5. kérdésekre, majd folytasd a kérdőívet a 14. kérdéstől!

2.

Amennyiben még nem hallottál még róla, érdekelne egy olyan hírlevél, amely az egyetemi sporttal kapcsolatos tartalmakat szolgáltatna?

3.

Amennyiben érdekelne egy ilyen hírlevél, milyen témákkal kapcsolatban olvasnál, néznél vagy hallgatnál tartalmakat? Maximum öt választ jelölj be!

4.

Amennyiben érdekelne egy ilyen hírlevél, az alábbiak közül szerinted melyikből legyen több a hírlevélben? Csak egy választ jelölj be!

5.

Amennyiben érdekelne egy ilyen hírlevél, milyen platformokon olvasnád legszívesebben? Csak egy választ jelölj be!

6.

Amennyiben már hallottál a hírlevélről, milyen gyakran szoktad elolvasni? Csak egy választ jelölj be!

7.

Amennyiben olvasod a hírlevelet, mi az, amit általában el szoktál olvasni belőle? Több választ is bejelölhetsz.

8.

Van olyan tartalom, amelyet a fentiek közül soha vagy csak nagyon ritkán olvasol el belőle?

9.

Amennyiben van, melyik az, amelyet soha vagy csak nagyon ritkán olvasol el belőle? Több választ is bejelölhetsz.

11.

Az alábbiak közül szerinted melyikből legyen több a megújuló hírlevélben? Csak egy választ jelölj be!

12.

Milyen platformokon olvasnád legszívesebben a hírlevelet? Csak egy választ jelölj be!

13.

Mint hírlevél olvasó, ajánlanád másoknak is?

14.

A Magyar-Egyetemi-Fősikolai Sportszövetség mostani logója így (https://mozduljra.hu/tartalmak/adatkezelesi_hozzajarulas) néz ki. Véleményed szerint megújuljon a MEFS logója?

15.

Amennyiben szükséges az új logó, milyen legyen inkább?

16.

Milyen legyen a megjelenése? Csak egy választ jelölj be!

17.

Milyen színű legyen a logó?