Skip survey header

Prijavnica na tečaj retorike za otroke

Enourna srečanja bodo potekala: 4. maja, 11. maja, 18. maja in 25. maja. Začnemo ob 18h!
1. Vaši podatki: *Odgovor na vprašanje je obvezen.
This question requires a valid email address.
This question requires a valid number format.
2. Na tečaj prijavljam (ime in priimek otroka):
Osebne podatke obdelujemo izključno za namene izvedbe predstavitve, izdaje računa in obveščanja v zvezi z dogodkom. Podatke hranimo do konca šolskega leta.

Spletno predavanje bomo izvedli ob upoštevanju strogih pravil varovanja osebnih podatkov in mladoletnih oseb! Starše prosimo, naj ob prijavi otrok na tečaj podajo še soglasje za njihovo udeležbo na spletnih predavanjih ter za uporabo kamere in mikrofona, saj bo tečaj dinamičen, z aktivno udeležbo vseh udeležencev in udeleženk. Predavanje bomo tudi posneli, saj bo to tečajnikom kasneje v dodatno pomoč pri usvajanju novega znanja. Posnetek bo udeležencem na voljo še en mesec po koncu tečaja. Ob koncu predavanj bodo svoj nastop posneli in ga poslali izključno predavateljici, ki bo zanje nato pripravila analizo nastopa. Posnetkov ne bomo hranili v našem arhivu in jih bomo po koncu srečanja izbrisali.
 

Prosimo vas, da posnetkov ne pošiljate tretjim osebam, ali jih drugače razširjate (npr. prek spleta, socialnih omrežjih itd.). S tem namreč posegate v pravice drugih udeležencev, takšno ravnanje pa je kaznivo.
 
Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov oz. osebnih podatkov vašega otroka, popravo ali izbris ali omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti navedenih podatkov. Vprašanja ali pripombe naslovite na: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je prišlo do kršitve zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.