Skip survey header

Enquête over hersenschudding en slaapstoornissen

Presentatie

We nodigen u uit om een ​​vragenlijst in te vullen om informatie te verzamelen over de zorg die u hebt gekregen na een hersenschudding. We zouden ook graag meer willen weten over de mogelijke symptomen die u mogelijk heeft ervaren na de hersenschudding.
Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen tussen 18 en 65 jaar die tot 5 jaar geleden een hersenschudding hebben gehad.
Ter informatie vindt u hieronder de definitie van een hersenschudding.

Het is erg belangrijk om elke vraag te beantwoorden, zodat uw enquête in aanmerking komt voor deelname in wetenschappelijk onderzoek.

Bij voorbaat bedanken wij u voor uw medewerking!

Definitie

Een hersenschudding, ook wel licht hoofdletsel genoemd, is een vorm van hersenletsel dat kan worden veroorzaakt door een directe impact op het hoofd, maar ook door een indirecte impact zoals een whiplash. Na deze hersenschudding kunnen symptomen optreden zoals hoofdpijn, duizeligheid of concentratiestoornissen, die enkele dagen aanhouden. Sommige symptomen kunnen enkele weken of maanden aanhouden, wat een "post-hersenschudding-syndroom" wordt genoemd.

Tijdsduur

U heeft ongeveer 10-15 minuten nodig om de enquête in te vullen.

Toestemming

Met het invullen van deze enquête, stemt u in met het gebruik van de verstrekte gegevens uitsluitend voor klinische onderzoeksdoeleinden.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt worden zorgvulding behandeld. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens niet herleidbaar zijn tot uw gegevens uit ons onderzoek. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te wijzigen of te verwijderen.

Meer informatie

Aurore Thibaut - athibaut@uliege.be. (University of Liege, Belgium)
 
1. Kunt u alstublieft bevestigen dat u alle vragen van deze enquête zult beantwoorden ?