Skip survey header

Anchetă privind opțiunile locuitorilor din Orașul Eforie

Chestionar privind nevoi și oportunități de dezvoltare în Orașul Eforie

Acest chestionar face parte dintr-un studiu sociologic care îşi  propune să analizeze calitatea vieţii locuitorilor Orașului Eforie. Rezultatele chestionarului vor fi luate în considerare de echipa de specialişti urbanişti responsabilă cu actualizarea PLANULUI URBANISTIC GENERAL. Aşadar, vă rugăm să acordaţi aproximativ 10 minute completării acestui chestionar. Răspunsurile sunt confidenţiale, iar chestionarul anonim, cu precizarea că valabilitatea studiului nostru depinde de sinceritatea dumneavoastră. Vă mulţumim pentru participarea la acest studiu!
1. În ce zonă a orașului Eforie locuiţi? *This question is required.
4. De cât timp locuiţi în Orașul Eforie?
5. Care este zona dumneavoastră de proveniență?
6. Vă rugăm să numiţi, dacă există, locurile cele mai reprezentative din zona dumneavoastră (ex: o stradă, o clădire, o zonă publică, o apă - cunoscute, apreciate și utilizate de toată lumea):
7. Care sunt principalele trei calităţi ale Orașului Eforie (ce vă place cel mai mult la localitatea aceasta)? *This question is required.
8. Care sunt, în opinia dvs. principalele trei probleme ale oraşului? *This question is required.
9. Locuinţa dumneavoastră din Eforie este: *This question is required.
10. În ce tip de imobil locuiţi?
11. Pe o scală de la 1 la 5 (1=foarte nemulţumit, 5=foarte mulţumit), cât de mulţumit(ă) sunteţi de locuinţa dumneavoastră? *This question is required.
 12345 
Foarte nemulțumitFoarte mulțumit
12. Daţi o notă de la 1 la 10, ca la şcoală (1=foarte nesatisfăcător, 10=foarte satisfăcător), următoarelor aspecte privind locuinţa dumneavoastră:
13. Daţi o notă de la 1 la 10, ca la şcoală (1=foarte nesatisfăcător, 10=foarte satisfăcător), următoarelor aspecte privind zona în care locuiţi: *This question is required.
14. Ce consideraţi că ar trebui realizat cu prioritate în zona în care locuiţi? (variante multiple de răspuns)
15. Intenţionaţi să vă schimbaţi locuinţa în următorii 5 ani?
Unde doriţi să vă mutaţi?
16. Pe o scală de la 1 la 10 (1=foarte puţin, 10=foarte mult), cât de mult contează următoarele aspecte în selecţia unei locuinţe, din punctul dumneavoastră de vedere?
17. Care sunt îmbunătățirile pe care le-ați adus până în momentul de față locuinței dumneavoastră? (variante multiple de răspuns)
19. Dacă aţi fi Primar, care ar fi principalele domenii în care ați utiliza cu precădere banii din bugetul local? *This question is required.
20. Sex *This question is required.
ani
22. Care este ultima școală absolvită? (Atenţie! Se notează școala absolvită şi nu cea în curs de desfăşurare)
23. Ocupaţia *This question is required.
24. Locul dumneavoastră de muncă este: *This question is required.
minute
27. Venitul lunar aproximativ, din gospodăria dumneavoastră